Sepi Tanpo Kowe

Nella Kharisma


masihkah kau simpan rindu
kanggo awakku ning njero atimu
padane koyo sing tak rasakne
tetep anget sampek seperene

masihkah kau simpan rindu
kanggo awakku ning njero atimu
padane koyo sing tak rasakne
tetep anget sampek seperene

opo kowe ra reti rindu di dalam hati, bergejolak setiap hari
ra bakal iso ilang, nganti besok ing jaman, kukuh koyo watu karang
aku sayang kowe, aku butuh kowe, ojo nganti aku disepeleke
aku terlahir hanya untukmu, ku harap engkau juga rasakan itu

tanpo kowe uripku rasane sepi
berharap kamu di sampingku
tanpo kowe uripku rasane sepi
tanpo kowe dunyo ra ono arti

tanpo kowe uripku rasane sepi
berharap kamu di sampingku
tanpo kowe uripku rasane sepi
tanpo kowe dunyo ra ono arti

masihkah kau simpan rindu, kanggo awakku ning njero atimu
padane koyo sing tak rasakne, tetep anget sampek seperene

opo kowe ra reti rindu di dalam hati, bergejolak setiap hari
ra bakal iso ilang, nganti besok ing jaman, kukuh koyo watu karang
aku sayang kowe, aku butuh kowe, ojo nganti aku disepeleke
aku terlahir hanya untukmu, ku harap engkau juga rasakan itu

tanpo kowe uripku rasane sepi, berharap kamu di sampingku
tanpo kowe uripku rasane sepi, tanpo kowe dunyo ra ono arti
tanpo kowe uripku rasane sepi, berharap kamu di sampingku
tanpo kowe uripku rasane sepi, tanpo kowe dunyo ra ono arti



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z