Sayang

Nella Kharisma


Sayang, opo kowe krungu jerite atiku?
Mengharap engkau kembali
Sayang, nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Wes tak cobo nglalekke, jenengmu soko atiku
Sak tenane ra ngapusi, isih tresno sliramu
Pepuja neng ati, nanging kowe ora ngerti
Kowe sing tak wanti-wanti, malah jebul saiki

Kowe mblenjani janji
Jare sehidup semati, nanging opo bukti
Kowe medot tresnoku demi wedokan liyo
Yowes ora popo Insya Allah aku iso, lilo

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten
Merana uripku
Aku welasno kangmas
Aku mesakno, aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang, opo kowe krungu jerite atiku?
Mengharap engkau kembali
Sayang, nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Hari demi hari, uwis tak lewati
Yen pancen dalane, kudu kuwat ati
Ibarate sego, uwis dadi bubur
Nanging tresno iki, ora bakal luntur
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liane sing iso dadi penggantimu
Wes kanggo awakmu, seng cocok neng atiku
Nganti atiku njerit, atimu ra bakal krungu

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten
Merana uripku
Aku welasno kangmas
Aku mesakno, aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang, opo kowe krungu jerite atiku?
Mengharap engkau kembali
Sayang, nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Sayang opo krungu, tangise atiku
Mengharap kowe bali, neng jero ati iki
Nganti rambutku putih, tangis eluh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali, nglakoni tresno suci
Aku marang sliramu, jok ragu neng atiku
Aku ra iso ngapusi, sak tenane neng ati
Mung kanggo sliramu, cintaku tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten
Merana uripku
Aku welasno kangmas
Aku mesakno, aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang, opo kowe krungu jerite atiku?
Mengharap engkau kembali
Sayang, nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Percoyo opo pemujamu
Cintaku tetap abadi



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z