Sawangen 2

Nella Kharisma


Opo aku iki salah?
Yen tresnoku mung karo kowe
Opo aku iki salah?
Yen kangenku mung karo kowe

Nganti mbrebes mili
Njogo janji suci
Nyatane mbok sulayani

Sawangen tresnoku iki
Kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
Ilang nyowo tak belani, perih ati tak ikhlasi
Nyatane saiki nggawe loro ati

Opo aku iki salah?
Yen tresnoku mung karo kowe
Opo aku iki salah?
Yen kangenku mung karo kowe

Nganti mbrebes mili
Njogo janji suci
Nyatane mbok sulayani

Sawangen tresnoku iki
Kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
Ilang nyowo tak belani, perih ati tak ikhlasi
Nyatane saiki nggawe loro ati

Sawangen tresnoku iki
Kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
Ilang nyowo tak belani, perih ati tak ikhlasi
Nyatane saiki nggawe loro ati

Sawangen tresnoku iki
Kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
Ilang nyowo tak belani, perih ati tak ikhlasi
Nyatane saiki nggawe loro ati... loro ati...



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z