Koyo Langit Ambi Bumi

Nella Kharisma


Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko selawase sing mungkin
Biso sesandingan sadar isun sopo
Osing pantes biso nyanding urip riko

Wes usapen eloh moto
Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko

Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wes lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo

Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko selawase sing mungkin
Biso sesandingan sadar isun sopo
Osing pantes biso nyanding urip riko

Wes usapen eloh moto
Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko

Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wes lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo

Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko selawase sing mungkin
Biso sesandingan sadar isun sopo
Osing pantes biso nyanding urip riko

Wes usapen eloh moto
Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko

Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wes lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z