Kependem Tresno

Nella Kharisma


Cobo rungokno nyanyian iki
Nyeritake tresno
Sing kependem ono ning dodo

Kudu kepiye aku mesti piye
Yen pancen dalane urip ku iki
Kudu koyo ngene

Cobo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno
Sing kependem ono ning dodo

Kudu kepiye aku mesti piye
Yen pancen dalane urip ku iki
Kudu koyo ngene

Senajan kowe wis karo liyane
Nanging tresno ku ro kowe
Ora biso tak lalekne

Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe
Wis tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe sing paling tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati

Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno
Sing kependem ono ning dodo

Kudu kepiye aku mesti piye
Yen pancen dalane urip ku iki
Kudu koyo ngene

Senajan kowe wis karo liyane
Nanging tresno ku ro kowe
Ora biso tak lalekne

Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe
Wis tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe sing paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe
Wis tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe sing paling tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z