Kalung Emas

Nella Kharisma


kalung emas sing ono gulumu
saiki wis malih dadi biru
luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
saiki kowe lali karo aku

kalung emas kuwi biyen tak tuku
tak pasrahke mung kanggo sliramu
gede roso tresnoku yo mung kanggo sliramu
ra nyono kowe lali karo aku

loro atiku atiku keloro-loro
rasane nganti tembus ning dodo
nangisku iki mergo kowe sing njalari
kebangeten opo salahku iki, opo dosaku iki

kalung emas sing ono gulumu
saiki wis malih dadi biru
luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
saiki kowe lali karo aku

kalung emas kuwi biyen tak tuku
tak pasrahke mung kanggo sliramu
gede roso tresnoku yo mung kanggo sliramu
ra nyono kowe lali karo aku

loro atiku atiku keloro-loro
rasane nganti tembus ning dodo
nangisku iki mergo kowe sing njalari
kebangeten opo salahku iki, opo dosaku iki



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z