Edan Turun ( Sierra )

Nella Kharisma


Langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
Suci lan putihe, tulus lan ikhlase welas sun nyang riko.
Paran tah paran maning, hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun.

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun.
Serange atinisun, serange welas isun,
Nemen nyang riko, nyang riko nyang riko.

Langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
Suci lan putihe, tulus lan ikhlase welas sun nyang riko.
Paran tah paran maning, hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun.

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun.
Serange atinisun, serange welas isun,
Nemen nyang riko, nyang riko nyang riko.

Langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
Suci lan putihe, tulus lan ikhlase welas sun nyang riko.
Paran tah paran maning, hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun.

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun.
Serange atinisun, serange welas isun,
Nemen nyang riko, nyang riko nyang riko.

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun.
Serange atinisun, serange welas isun,
Nemen nyang riko, nyang riko nyang riko.



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z