Ati Dudu Kos Kosan

Nella Kharisma


aku ra nyongko bakal ngene akhire
tresnoku nelongso sendu dadine
ra kepikiran dadi remuk atiku
mingset loro neng dodoku

nangis batinku trenyuh atiku
kelingan loromu neng aku

wes cukup ngapusi aku
wes cukup ngelarani aku
iki ati koyo cor-coran
pura-pura kudu bertahan

aku ra kroso netes eluhku
aku ra ngiro kandas tresnoku
rumangsamu iki kos-kosan
teko lungo atiku nggo dolanan

kobong isi ati sak bejate janji
loro sing tak rasakke tresno disepeleke
atiku wes kejeron ngelalekke alon-alon
nanging ora iso mergo kebacut tresno

atiku iki nangis, netese koyo grimis
isine roso sayang saiki uwes ilang
aduh mas atiku kelaran

nangis batinku trenyuh atiku
kelingan loromu neng aku

wes cukup ngapusi aku
wes cukup ngelarani aku
iki ati koyo cor-coran
pura-pura kudu bertahan

aku ra kroso netes eluhku
aku ra ngiro kandas tresnoku
rumangsamu iki kos-kosan
teko lungo atiku nggo dolanan

kobong isi ati sak bejate janji
loro sing tak rasakke tresno disepeleke
atiku wes kejeron ngelalekke alon-alon
nanging ora iso mergo kebacut tresno

atiku iki nangis, netese koyo grimis
isine roso sayang saiki uwes ilang
aduh mas atiku kelaran

nangis batinku trenyuh atiku
kelingan loromu neng aku

wes cukup ngapusi aku
wes cukup ngelarani aku
iki ati koyo cor-coran
pura-pura kudu bertahan

aku ra kroso netes eluhku
aku ra ngiro kandas tresnoku
rumangsamu iki kos-kosan
teko lungo atiku nggo dolanan

wes cukup ngapusi aku
wes cukup ngelarani aku
iki ati koyo cor-coran
pura-pura kudu bertahan

aku ra kroso netes eluhku
aku ra ngiro kandas tresnoku
rumangsamu iki kos-kosan
teko lungo atiku nggo dolanan



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z